Diensten

Kwaliteit.com kan op de volgende manieren helpen

  • Doorlichting en advisering
  • Individuele coaching
  • Teamcoaching
  • Opleiding
  • Workshops

en ontwikkelt met regelmaat specifieke programma’s.

– Tweedaags actieprogramma Cultuurcoaching

Let op! In januari en februari 2013 kan je nog meedoen aan het programma ‘Cultuurcoaching; een tweedaags actieprogramma voor managers en professionals, in samenwerking met Frameworked en TSS-coaching.

Altijd gemeend dat de organisatiecultuur een vaststaand gegeven is, en in jullie geval een obstakel voor ontwikkeling? Ontdek in dit actieprogramma dat er meer mogelijk is dan je waarschijnlijk dacht. Breng met een online assesmenttool op een praktische en inspirerende manier de cultuur van je eigen werkonderdeel in kaart, en ontdek hoe je hierop zelf je invloed kunt vergroten.  Lees meer …..

– E-book – ‘Minder Bureaucratie onmogelijk? Deze ideeën werken wel!”

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang direct het e-book met tien verrassend eenvoudige strategieën om te ontbureaucratiseren’. Vul je naam en e-mailadres in rechtsboven op de site en je ontvangt direct helemaal gratis het e-book. Je gegevens worden verzameld om via het e-zine zo veel mogelijk waardevolle informatie te verspreiden. Mocht je hier verder geen prijs op stellen dan kan je je hiervoor op ieder gewenst moment afmelden.